Жителі Харківщини у вівторок та середу можуть отримати продукти та іншу допомогу: подробиці

Жителі Харківщини можуть отримати рослинну олію, непродовольчу допомогу та психосоціальну підтримку

У деяких громадах Харківської області 13 та 14 червня жителі можуть отримати допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської, Мереф'янської та Богодухівської громад. 

У Старосалтівській громаді 13 червня від Червоного Хреста буде проводитися видача брезентів та непродовольчої гуманітарної допомоги для інвалідів та людей віком від 80 років. Допомогу видаватимуть з 9:00 до 12:00 у смт Старій Салтів на подвір'ї ліцею по вул. Перемоги 34.

“При собі мати документи, що підтверджують вашу особу та статус”, - нагадали жителям громади у селищній раді. 

У середу, 14 червня, у Мереф'янській громаді видаватимуть гуманітарну допомогу (олія рослинна) жителям громади та ВПО, що зареєстровані на території громади. Отримати допомогу можуть особи віком від 75 років. “Видача відбуватиметься у порядку живої черги!”, - пояснили жителям громади. 

Щоб отримати допомогу потрібно мати: 

  • скляну банку ємкістю 3 л;

  • оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації), 

  • довідку ВПО.

Допомогу можна буде отримати з 09:00 до 14:00 у м. Мерефа (КЗ"Мереф'янський медичний ліцей" приміщення великої школи).

У середу, 14 червня, в місті Богодухів працюватиме мобільна бригада психосоціальної підтримки та юридичного супроводу від Благодійного фонду “Восток SOS”. 

Жителі громади можуть отримати допомогу з відновлення документів, подачі заяви на відновлення пошкодженого чи знищеного внаслідок війни майна, оформлення виплати та довідки ВПО. Також експерти допоможуть містянам впоратися зі стресом, налагодити комунікацію в родині тощо. “Під час зустрічі ви зможете безоплатно отримати юридичну, психологічну та соціальну допомогу”, - уточнили у міській раді.

Зустріч відбудеться у міському будинку культури, площа Соборності, 1. Початок зустрічі о 10:00.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові для мешканців Херсонщини зібрали понад 200 тонн гуманітарної допомоги.



Лілія Вікторівна маю статус ВПО

13 червня 2023, 05:38

Дуже потрібна допомога

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися