З Харкова в Європу: WizzAir планує відновити рейси

Перший переліт відбудеться вже через 12 днів

Угорська авіакомпанія Wizz Air планує вже в травні відкрити рейси з Харкова в європейські міста. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Згідно з даними онлайн-табло, вже 24 травня відбудеться перший після карантину переліт у Вроцлав. Вартість подорожі складе від 1349 гривень при наявності Wizz Discount Club. Зазначимо, що раніше Польща продовжила заборону на авіасполучення до 23 травня. А в останній день весни харків'яни зможуть дістатися німецький промисловий центр Дортмунд. Що стосується інших напрямків, то їх хочуть запустити на початку літа. Перший переліт в Катовіце планують провести 1 червня, у Відень та Будапешт - через два і три дні відповідно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині у місті Первомайському закрили дитячу поліклініку через спалах коронавірусу серед лікарів. Зараз у медичному закладі проводять дезінфекцію, а також обстежують інший персонал. Одночасно з цим служба сімейних лікарів організовує прийом дітей тими фахівцями, які вже здали ПЛР тести і отримали негативний результат.



Джерело: WizzAir
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися