У Харкові з'явилися зірки Tik-Tok: подробиці

Ролики з тваринами набирали мільйони переглядів

У Фельдман Екопарк привезли зірок Tik-Tok Тишу та Тошу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Екопарку.

Там пояснили, що цих кабанчиків врятували українські військові з 92-ї бригади на чолі з її командиром. Тварин виявили зовсім крихітними в очеретах за допомогою тепловізора. Мами тваринок поруч не було, швидше за все, вона загинула від російських обстрілів. Тому турботу про новонароджених диких кабанів наші бійці взяли на себе.

“Тиша і Тоша дуже кумедні й зовсім ручні, ролики за їхньою участю, які викладав їхній опікун – боєць із позивним Santik, набирали мільйони переглядів. Але війська – не місце для тварин, тому кабанчиків вирішили передати до Фельдман Екопарк. Ми цінуємо цю довіру й беремо подальшу відповідальність за Тишу та Тошу на себе, в Долині альпака для них вже побудований зручний вольєр”, - розповіли в Екопарку.

Передані 92-ю бригадою кабанчики стали першими клієнтами відродженого Центру порятунку тварин “Добрий дім Фельдман Екопарк”. Незабаром до них приєднається оленя та інші врятовані тварини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові відновили роботу безплатних автобусів від станції метро “Держпром”. Курсуватимуть автобуси, як і раніше, безплатно кожного дня крім понеділка. Від станції метро автобуси курсуватимуть о 09:30, 11:15, 13:15, від локації “Долина Альпак” о 10:30, 12:30, 15:00, 16:15. “Розстрілювати в упор наші фірмові автобуси – це була одна із “розваг” ворожих військових на початку війни, коли вони прийшли до Екопарку. І відновлення маршруту – це відповідь на ці звірства, наш невеликий внесок у майбутнє відновлення Харкова та України після нашої перемоги”, - зазначили у пресслужбі Екопарку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися