У Харкові з'явилися нові безплатні автобуси

Автобуси курсуватимуть щодня, крім понеділка

У Харкові відновили роботу безплатних автобусів від станції метро “Держпром”.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку. 

Курсуватимуть автобуси, як і раніше, безплатно кожного дня крім понеділка. Від станції метро автобуси курсуватимуть о 09:30, 11:15, 13:15, від локації “Долина Альпак” о 10:30, 12:30, 15:00, 16:15.

“Розстрілювати в упор наші фірмові автобуси – це була одна із “розваг” ворожих військових на початку війни, коли вони прийшли до Екопарку. І відновлення маршруту – це відповідь на ці звірства, наш невеликий внесок у майбутнє відновлення Харкова та України після нашої перемоги”, - зазначили у пресслужбі Екопарку.

Тиждень роботи “Долини Альпака” показав, що людям це дуже потрібно, Екопарк отримав багато позитивних відгуків від харків'ян та гостей з інших міст та сіл. “Тому ми не зупиняємось і продовжуємо розвиватися – щосуботи та неділі ми пригощатимемо наших гостей новими смачними стравами, будуть нові сюрпризи для дітей, а в перспективі – нові тварини та нові реабілітаційні програми. Дякую всім, хто сьогодні з нами, разом ми непереможні!”, - наголосили в Екопарку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на черговому засіданні місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Валківської міської ради розглянули питання щодо можливої підготовки дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до оздоровчої кампанії 2023 року (у період воєнного стану).

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися