У Харкові завтра заборонять рух транспорту: подробиці

Зміни у роботі транспорту пов'язані з ремонтом трамвайної колії

У четвер 29 червня у Харкові буде заборонений рух трамваїв у пров. Салтівському та на Салтівському шосе, на ділянці від вул. Академіка Павлова до розворотного кола "602-й мікрорайон".Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Заборона триватиме з 9:30 до 15:30.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамваї курсуватимуть наступним чином:

№6: розворотне коло "Південний вокзал" - вул. Полтавський Шлях - пл. Сергіївська - пл. Павлівська - пл. Конституції - пр. Героїв Харкова - вул. Кошкіна - вул. Георгія Тарасенка - парк Машинобудівників;

№8: розворотне коло "Вул. Одеська" - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Георгія Тарасенка - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - в-д Семиградський - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з 20 червня до 01 вересня 2023 року закриють рух транспорту у зв'язку з заміною тепломагістралі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.  Рух транспорту буде припинено по провулку Іскринському на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської. Під'їзд спецтранспорту до будинків буде забезпечений. “Перепрошуємо за тимчасові незручності”, - звернулися на компідприємстві до жителів Харкова.

Детальніше про обмеження руху у Харкові читайте за посиланням.



Джерело: Детальніше про обмеження руху у Харкові читайте за посиланням.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися