Стало відомо, де у Харкові обмежать проїзд транспорту до вересня

Під'їзд спецтранспорту до будинків буде забезпечений

У Харкові з 20 червня до 01 вересня 2023 року закриють рух транспорту у зв'язку з заміною тепломагістралі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

Рух транспорту буде припинено по провулку Іскринському на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської. Під'їзд спецтранспорту до будинків буде забезпечений.

“Перепрошуємо за тимчасові незручності”, - звернулися на компідприємстві до жителів Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклії проводяться роботи з будівництва нового мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. Роботи проводять на автомобільній дорозі Т-21-10 поблизу села Байрак, який зазнав значних пошкоджень через військові дії РФ. Роботи з відновлення мосту розпочало ТОВ "СП"Автострада" у січні 2023 року.  Протяжність нового мосту становитиме близько 200 метрів, ширина - 12 метрів, міст матиме змогу витримувати вантажівки вагою до 60 тонн. Також на ньому буде облаштовано тротуари для пішоходів, нове освітлення, карнизні блоки тощо. Також планують провести капітальний ремонт під’їзду до нового моста, довжиною 1,8 км.

Відновлювальні роботи планують завершити до кінця поточного року.

А у Харкові 18 червня з 09:00 до 24:00 було тимчасово припинено водопостачання деяких абонентів. Воду перекрили у зв'язку з проведенням ремонтних робіт на водоводі D=800 мм на вулиці Арсенальній.

Детальніше про постачання води в Харкові читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/teploseti/4904
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися