Харків'янам пропонують скористатися новою послугою: подробиці

Нова послуга дозволить значно зекономити час та дуже зручна у весняно-літній період

У КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” для харків’ян та організацій усіх форм власності з'явилася нова послуга з косіння трави. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві наголосили, що, згідно з Правилами благоустрою міста Харкова, всі підприємства на власних та закріплених територіях зобов'язані постійно підтримувати чистоту та лад, у тому числі й косити траву.

За словами заступника директора підприємства Павла Бабенка, скориставшись цією послугою, харків'яни зможуть значно заощадити час та кошти. Зараз в експлуатації у підприємства дві механізовані косарки, які були відремонтовані та виведені на маршрути. За годину така "косарка-трактор" обробляє близько одного гектара території, незалежно від її рельєфу, що значно швидше за використання ручної праці. Така послуга дуже зручна у весняно-літній період.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Харкові у неділю, 9 липня, відбудеться святковий захід до Дня родини. У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту розповіли, що відвідувачів очікують руханки, шоу мильних бульбашок, наукові експерименти та майстер-класи (виготовлення ляльок-оберегів, створення квітів з тканини, паперова пластика тощо). У програмі заходу також передбачений виступ харківських вокальних та танцювальних колективів. Також впродовж свята працюватиме фотозона.

Початок заходу об 11:00. Місце - нульовий поверх ТРЦ “Французький бульвар” (роллердром).

Детальніше про розваги для жителів Харкова читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися