Кілька днів була у знайомого: у Харкові повернули підлітка додому

Поліція провела профілактичну бесіду з підлітком

У Харкові поліція повернула додому неповнолітню, яка кілька днів була у знайомого. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", 13 травня в Київський відділ звернулася мати 16-річної дівчини і повідомила, що 11 травня близько 16:00 її донька пішла з дому та не повернулася.

Правоохоронці встановили місцезнаходження підлітка. Як з'ясувалося, дівчина весь час перебувала у свого знайомого. З нею провели профілактичну бесіду.

Відносно матері склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Холодногірському районі Харкова 28-річний чоловік покінчив з собою. Відзначається, що хлопець стрибнув з мосту на платформу залізничного вокзалу. У "головкомі" розповіли, що експерти не виявили на тілі загиблого без видимих ознак насильницької смерті. Для встановлення причин смерті тіло чоловіка направлено в морг.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися