У Харкові сталася складна аварія: можуть відключити воду

Водопостачання буде призупинено лише на короткий час

У Харкові в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Обоянської виникла аварійна ситуація на водоводі діаметром 1200 мм. Спеціалісти комплексу “Харківводопостачання” інтенсивними темпами ліквідовують аварію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

“Цей трубопровід забезпечує водопостачанням багатьох харків'ян. Зважаючи на складні ушкодження, ремонтні роботи виконуємо поетапно. Водопостачання буде призупинено лише на короткий час безпосередніх ремонтно-відновлювальних робіт”, - пояснили на компідприємстві.

Також бригади аварійно-відновлювальних робіт розпочали усунення 14 пошкоджень на міських водоводах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти АТ “Харківміськгаз” проведуть ремонтні роботи в Індустріальному районі міста. У товаристві пояснили, що “Харківміськгаз” продовжує проводити підготовку газових мереж Харкова до безаварійної роботи у майбутньому опалювальному сезоні. У зв’язку із запланованими роботами 19 липня буде тимчасово припинено газопостачання споживачам. 

“Просимо всіх споживачів бути обачними і перекрити крани перед газовими приладами”, - звернулися до споживачів у товаристві.

У компанії пояснили, що підключення житлових будинків до системи постачання газу виконають після закінчення ремонтних робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Дізнатися детальніше де не буде газу, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися