Як на Харківщині пояснюють необхідність реконструкції скверу за 22,3 млн грн

У Дергачівській громаді зазначили, що цього року було виділено понад 32 млн грн субвенцій на підтримку українських силових підрозділів

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко пояснив, чому у громаді потрібно реконструювати сквер на вулиці 1 Травня за 22 355 350 грн, повідомляють "Коментарі. Харків".

За його словами, проєкт передбачено на два роки, жодної копійки з міського бюджету поки що на це не виділено. “Після того, як визначиться переможець тендеру, ми не будемо його реалізовувати коштом зменшення субвенцій військовим чи коштів на ремонти доріг і будинків”, - пояснив начальник МВА. 

Він зазначив, що у сквері не будуть облаштовані зони розваг (дитячі гойдалки, каруселі й т.д.), їх звідти приберуть та перенесуть в інше місце. “На території скверу знаходиться братська могила загиблих учасників Другої світової війни, а також похований герой сучасної російсько-української війни Роман Радівілов, тому створення тут розважальної зони є неприйнятним”, - пояснив очільник міської військової адміністрації.

Він зазначив, що ми не маємо права забувати про загиблих воїнів, які поклали свої життя за Україну. 

“Станом на сьогодні з міського бюджету цього року виділено понад 32 млн грн субвенцій на підтримку українських силових підрозділів: це другий показник у Харківському районі після Харкова”, - пояснив Вячеслав Задоренко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни скаржаться на благоустрій міста. Мешканці звернулися до міської влади з проханням відремонтувати дитячий та спортивний майданчик.

Автор ініціативи, Олександр Єрмоленко, звернувся до Харківського міського голови Ігоря Терехова з проханням посприяти благоустрою дитячого та спортивно майданчика.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися