Харків'яни скаржаться на благоустрій міста: що просять відремонтувати

Дітям у Харкові не вистачає дитячих та спортивних майданчиків

Жителі Харкова звернулися до міської влади з проханням відремонтувати дитячий та спортивний майданчик. Відповідне звернення зареєстроване на порталі електронних петицій, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор ініціативи, Олександр Єрмоленко, звернувся до Харківського міського голови Ігоря Терехова з проханням посприяти благоустрою дитячого та спортивно майданчика, який знаходиться між будинками за адресою проспект Ювілейний 36а, 34б 34 в, 34 та 36. Автор звернувся до очільника міста від імені мешканці будинків 656 мікрорайону. 

“Оскільки повернулося дуже багато дітей та підлітків до цього району. Розваг та спортивних майданчиків взагалі дуже мало, а те що є, знаходиться в аварійному стані. Діти потребують розваг та дуже хочуть спортивний майданчик, це їхня мрія! Просимо вас відізватися до прохання дітей та батьків”, - пояснив своє звернення автор петиції. 

Підтримати ініціативу можна протягом 86 днів за посиланням. Щоб звернення потрапило на розгляд міської влади, за нього мають проголосувати понад 5000 осіб. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” замовило послуги на поточний ремонт дитячих гральних та спортивних майданчиків за декількома адресами.

Закупівлі були проведені без використання електронної системи, а переможець у всіх тендерах один -  комунальне підприємство "Харківспецбуд". За умовами закупівель, роботи мають бути виконані до 31 липня.

За якими адресами мають провести ремонтні роботи, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися