Які об'єкти відновлюють після обстрілів на Харківщині (ФОТО)

У Дергачівській громаді ремонтують дороги та відновлюють будинки

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко розповів, що Дергачівська громада – одна з лідерів у Харківській області за темпами відновлення житлового фонду та ремонту доріг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

За його словами, за 2023 рік у громаді виконується ремонт 200 доріг, 17 двоповерхових будинків у Дергачах, також незабаром розпочнуться аварійно-відновлювальні роботи багатоквартирних будинків у Слатиному і Руській Лозовій.

“Таким чином у співфінансуванні з ХОВА буде відновлено понад 40 багатоквартирних будинків, а з допомогою благодійників ще й декілька сотень приватних будинків”, - зазначив Вячеслав Задоренко. Він розповів, що зараз заявок на відновлення пошкоджених домоволодінь понад 6 тисяч. 

Міська рада створила спеціальні програми і виділила 34 млн грн на відновлення покрівель та вікон приватних будинків, для реалізації заявок від громадян урядом створено програму “єВідновлення”, яка вже працює.

Також начальник МВА розповів, що у Дергачах розпочато аварійно-відновлювальні роботи пошкоджених багатоквартирних будинків №7, №9, №12 на вулиці Центральній та №3, №5, №7, №15, №16, №19 на вулиці 23 Серпня.

На вулиці Центральній також здійснюється завезення будівельних матеріалів та підготовчі ремонтні роботи для відновлення будинків №11 та №13.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває зернозбиральна кампанія. Щоб убезпечити новий врожай від вогню, харківські рятувальники постійно проводять відповідні профілактичні заходи. Адже через високу температуру та посушливу погоду будь-яка необережність у місцях збирання зернових може призвести до виникнення надзвичайних ситуацій та пожеж.




Джерело: https://t.me/zadorenko_v
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися