Жителів Харківської області попередили про проблеми зі світлом: подробиці

Тимчасові обмеження електропостачання пов'язані з виконанням ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області у понеділок, 31 липня, будуть введені планові відключення електроенергії, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Зміївській громаді обмеження електропостачання діятимуть з 09:00 до 17:00. Ознайомитися з адресами відключень можна за посиланням

Мереф’янське районне відділення АТ "Харківобленерго" повідомило, що 31 липня з 09:00 до 17:00, у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії у місті Мерефа. Адреси, де не буде світла, дивіться тут.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” поінформував, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Обмеження електропостачання триватимуть з 08:30 до 10:30. Дізнатися адреси можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що AT "Харківобленерго" отримало від USAID Проєкт енергетичної безпеки силовий трансформатор. Вартість обладнання 28 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії. У товаристві розповіли, що це чергова технічна допомога, яка дозволить забезпечити стале функціонування системи енергопостачання міста Харкова та області та відновити зруйноване або пошкоджене внаслідок російської агресії обладнання. У компанії уточнили, що допомога надається Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через компанію TETRA TECH ES, Inc. в рамках реалізації проєкту енергетичної безпеки.

Детальніше про відновлення електропостачання у Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися