У Харківській області завтра реєструватимуть на грошову допомогу

Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади, не зможуть зареєструватися

Жителі Старосалтівської громади завтра можуть зареєструватися на отримання стабілізаційної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

Реєстрацію проводитимуть для мешканців смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове. 

У середу, 2 серпня, з 10:00 за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21 (Будинок культури) БФ “Карітас” продовжить реєстрацію на стабілізаційну допомогу громадян, які підпадають під критерії, вказані нижче: 

Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади, не будуть реєструватися. При собі обов'язково мати зазначені документи, в обов'язковому порядку довідки про доходи (ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліцейські викрили працівницю пошти у зловживанні службовим становищем. Фігурантка ошукала понад 10 громадян, які мешкають у віддалених куточках Красноградського району та не мають змоги самостійно провести фінансові операції. З червня по серпень минулого року 41-річна начальниця відділення пошти самостійно розвозила пенсії громадянам. Літні люди не мали можливості виїхати із населених пунктів та давали поштарці гроші для оплати комунальних послуг. Зловмисниця привласнювала отримані гроші та користувалася ними на власний розсуд. Сума збитку перевищує 10 тисяч гривень. 

Слідчі повідомили жінці про підозру за ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися