Ще в одній громаді Харківщини реєструватимуть на грошову допомогу

Реєстрацію проводитимуть після попереднього запису

У Зміївській громаді 8 серпня реєструватимуть на благодійну грошову допомогу ОХFAM. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради.

Реєстрація триватиме з 08:00 до 17:00 у приміщенні управління соціального захисту населення Зміївської міської ради за адресою м. Зміїв, вул. Гагаріна 22, каб. 105. Реєструватиме на допомогу благодійна організація “Благодійний фонд “Співдія”.  

Попередній запис проводиться за тел. 0574733311 та 0505840171.

Благодійну грошову допомогу ОХFAM можуть отримати особи визначених категорій, які протягом трьох останніх місяців не отримували грошову допомогу за іншими благодійними програмами.

Категорії осіб, які можуть звернутись для отримання благодійної грошової допомоги OXFAM, та перелік документів, які має надати така особа, можна дізнатися за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Старосалтівської громади сьогодні можуть зареєструватися на отримання стабілізаційної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. Реєстрацію проводитимуть для мешканців смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове.  У середу, 2 серпня, з 10:00 за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21 (Будинок культури) БФ “Карітас” продовжить реєстрацію на стабілізаційну допомогу громадян, які підпадають під визначені критерії. Ознайомитися з якими можна за посиланням

Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади, не будуть реєструватися. При собі обов'язково мати зазначені документи, в обов'язковому порядку довідки про доходи (ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися