У Харківській області проводять рейди: що перевіряють (ФОТО)

Рейдовики провели додатковий протипожежний інструктаж та вручили пам’ятки

Фахівці ДСНС Харківського району роблять все можливе, аби зберегти від пожеж цьогорічний врожай. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У вівторок, 8 серпня, інспектори Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області відвідали сільськогосподарське підприємство “Люботин-агро”. Працівники підприємства зараз завершують жнивну кампанію. Тож Під час візиту рятувальники нагадали аграріям правила пожежної й техногенної безпеки під час роботи в полі. Також фахівці розповіли про правила, яких необхідно дотримуватися, щоб попередити пожежі у місцях збирання, переробки й зберігання врожаю. Також аграріям пояснили як правильно готувати зернозбиральну техніку, агрегати, автомобілі й комбайни до роботи на ланах, зокрема оснащувати первинними засобами пожежогасіння, іскрогасниками та заземлюючими металевими ланцюгами.

З усіма аграріями рейдовики провели додатковий протипожежний інструктаж та вручили пам’ятки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що це не перша перевірка аграріїв. Щоб убезпечити новий врожай від вогню, харківські рятувальники постійно проводять відповідні профілактичні заходи. Рятувальники відвідали одне з сільськогосподарських підприємств у Мереф'янській громаді, де провели протипожежні інструктажі та практичні тренування з працівниками, котрі залучені у цьогорічній зернозбиральній кампанії.

Фахівці ДСНС, спілкуючись із сільськими господарями, наголосили, що до знищення вирощеного збіжжя може призвести найменша необережність – кинутий недопалок, користування відкритим вогнем, спалювання пожнивних залишків, несправні іскрогасники на сільськогосподарській техніці. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися