Що відбувалося на території історичного об'єкта в Харківській області (ФОТО)

До війни на території замку часто проводили культурні заходи та концерти

На території Шарівського замку волонтери Харківської області провели толоку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Близько ста людей долучилося до прибирання терас, алей та насаджень навколо історичного об'єкта.

Толоку ініціювали керівники волонтерських організацій за підтримки Харківської ОВА та народний депутат України Олексій Красов. А допомогли з необхідними знаряддями Богодухівські комунальники.

Толоку проводили разом волонтери, молодіжні організації, представники влади та місцеві жителі. 

У Харківській ОВА розповіли, що до повномасштабного вторгнення окупантів на території замку часто проводили культурні заходи та концерти. І на думку Олексія Красова, Шарівська садиба має стати культурним майданчиком та туристичним магнітом не тільки для туристів з України, а й із-за кордону.

За словами голови Ради волонтерів у Харківській області Олександра Пєлєхова, у толоці взяли участь різні за фахом та віком волонтери. Підтримали ініціативу айтішники, водії, бізнесмени та прокурори. “Ми запланували вичистити джерело, покосити та прибрати траву з терас, побілити бордюри й багато іншої роботи”, - уточнив Олександр Пєлєхов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові місцеві жителі провели пікнік-нетворкінг проти будівництва в Саржиному Яру великого офісного центру. Пікнік намагалася зупинити поліція, також на місце приїхали представники Територіального центру комплектування армії.

Детальніше про скандал навколо забудови Саржиного Яру читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися