Харківський міський голова оголосив про погашення багатомільйонного кредиту

Відтепер усе майно Центрального парку, віддане під заставу, повернуто у власність міста

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомляє про остаточне погашення кредиту, що місто взяло у 2011 році. Під заставу було віддане комунальне майно Центрального парку, але відтепер воно остаточно повернулося у власність міста.

"Було складно, але у нас вийшло це зробити — багатомільйонний кредит Центрального парку остаточно погашено. А це означає, що усе комунальне майно, яке віддали під заставу у 2011 році, нарешті повернуто у власність міста.  Крім цього, суму боргових забовʼязань нам вдалося знизити на 72% від початкової, що й надало нам змогу суттєво заощадити бюджетні кошти.", - зазначив Харківський міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про церемонію нагородження нових почесних громадян Харкова. Міський голова Ігор Терехов 23 серпня вручив відзнаки "Почесний громадянин міста Харкова" вісьмом захисникам України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У заході також взяли участь представники обласної влади, почесні консули іноземних держав, правоохоронці, духовенство та почесні харків'яни. "Сьогодні, в День міста, ми хочемо віддати шану новим почесним громадянам Харкова, якими цього року стали наші захисники. Саме завдяки військовим нам вдалося відстояти наш дім, нашу землю. Я щиро дякую кожному, хто доклав до цього всіх своїх сил і продовжує працювати на перемогу. Харків - це наша спільна гордість. І нехай зараз місто понівечене, в рубцях, але я впевнений, що настане час, і ми відновимо його і зробимо ще кращим", - зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися