Харківський письменник презентує книгу та збере гроші на ЗСУ

Сергій Жадан збирається в тур Україною з презентацією своєї нової книги

Сергій Жадан запрошує усіх на презентацію своєї нової книжки "Скрипниківка". На презентаціях письменник продовжить збирати кошти на потреби ЗСУ, як і на всіх своїх заходах і концертах. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на соцмережі Сергія Жадана.

В ході туру письменник заїде і до рідного Харкова. Зустріч з харків'янами планується на 22 вересня, відбудеться вона у Театрально-концертному центрі. Презентації книжки проходитимуть до 29 вересня, загалом автор представить її у 18 містах, зокрема в Одесі, Львові, Сумах, Кривому Розі. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про презентацію книги письменника з Харківщини, якого було вбито під час окупації Ізюмщини. 28 серпня у дворі Харківського Літмузею відбулася презентація книги письменника Володимира Вакуленка-К. "Я перетворююсь… Щоденник окупації. Вибрані вірші". Українського митця викрали й вбили російські окупанти на Ізюмщині в березні 2022 року.  Володимира Вакуленка-К. викрали в березні 2022 року під час окупації Ізюмщини російськими військами. 28 листопада ДНК-експертиза підтвердила, що тіло, яке знайшли в могилі № 319 в ізюмському лісі, належало Володимиру. Він був убитий двома пострілами. Точна дата та обставини вбивства достеменно невідомі. Після звільнення Ізюмщини від окупантів щоденник Володимира знайшли його батько та письменниця Вікторія Амеліна. Збірку надрукували у видавництві Vivat за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Всі кошти, отримані з першого накладу книги, перейдуть родині Вакуленків, зокрема 16-річному сину Володимира Віталію, що має розлад аутичного спектра.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися