В одній з громад на Харківщині звернулися до мешканців: що сталося

У жителів міста запитали про напрямки відновлення населеного пункту

В Ізюмі проводять анонімне опитування жителів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

У міській раді наголосили, що відповіді мешканців допоможуть зрозуміти характер життя в Ізюмі, виокремити основні проблеми, а також висвітлити погляди містян на перспективи розвитку міста. Це дозволить спрямувати зусилля влади на розв'язання актуальних питань, щоб створити краще майбутнє для Ізюма та України.

“Велика відбудова починається з маленьких проєкт. Кожен голос важливий і має бути почутим. Разом ми зможемо відродити Ізюм і зробити його містом, в якому хочеться жити, відпочивати, працювати, творити та надихатись!”, - звернулися до жителів у міській раді. Серед запитань в анкеті є про наявність автомобіля, тривалість дороги на роботу, чи достатньо було шкіл та дитячих садочків до повномасштабного вторгнення тощо.

Пройти опитування можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов відвідав деокуповані та постраждалі від дій російських окупантів територіальні громади. Очільник області інспектував хід відновлення житла, лікарень, закладів освіти та іншої інфраструктури в деокупованих громадах регіону.  Олег Синєгубов доручив прискорювати темпи відбудови та розробку проєктно-кошторисної документації. За його словами, динаміка повернення жителів області до своїх осель дедалі зростає. Начальник ХОВА переконаний, що крім житлового фонду, потрібно приділяти велику увагу об’єктам, де надають соціальні та медичні послуги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися