Харківський художній музей вийшов з карантину

Адміністрація музею ввела певні запобіжні заходи

Харківський художній музей відновив свою роботу. Як повідомили в установі, з 3 червня музей тимчасово працює в зміненому режимі: з 11:00 до 18:30 щодня, крім понеділка і вівторка.

Після відкриття в музеї для харків'ян представлена експозиція вітчизняного мистецтва XVI - поч. XX ст. (2 поверх). При цьому адміністрація ввела певні запобіжні заходи.

Так, в залах можна перебувати тільки при наявності захисної маски з дотриманням дистанції 1,5 метра між людьми. Кількість відвідувачів обмежена - одночасно дозволено приймати до семи осіб. Перед квитковою касою нанесена спеціальна розмітка - для дотримання дистанції в черзі.

Групові екскурсії (максимум - сім осіб) проводять за попередньою заявкою за тел.: 706-33-94 або на адресу електронної пошти: [email protected].

Нагадаємо, в Харківській області діють обмеження щодо проведення культурно-масових заходів, тому лекції, концерти та інші масові заходи в музеї скасовані.

Раніше повідомлялося, що 1 червня у Харкові відкрили свої двері 206 дитячих садків. В одному з них - дошкільному закладі №30 на Олексіївці - продемонстрували, як тепер прийматимуть і виховуватимуть дітей в умовах карантину. Читайте за посиланням.



Джерело: http://artmuseum.kh.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися