У Харкові роз’яснили, чому серпи і молоти поки що залишаться на Сумській

У міськраді посилаються на відсутність коштів на такі потреби.

Серпи і молоти на вулиці Сумській відмовляються демонтувати, посилаючись на відсутність коштів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

У Департаменті житлово-комунального господарства Харківської міської ради у відповіді на запит лідера організації Вадима Позднякова зазначили, що "питання демонтажу зірок та серпа з молотом з фасаду будинку № 7 по вул. Сумській в рамках декомунізації розглянуто".

"На цей час, у зв'язку з дією воєнного стану, передбачено першочергове виконання робіт із ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації, пов'язаних із пошкодженням будівель та споруд у місті Харкові, заходи з усунення аварій в житловому фонді. Можливість виконання вищевказаних робіт буде розглядатись залежно від факторів, пов'язаних із термінами дії воєнного стану та обсягами виділеного фінансування", – повідомили у департаменті.

Активісти обурюються: "А на "безкоштовні" метро і зоопарк тоді вони (гроші – ред.) звідки?".

демонтаж у Харкові, декомунізація у Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові відновлюють паркувальні майданчики

Спеціально обладнані паркувальні майданчики, де можна залишати автомобілі вдень і вночі, відновлюють у місті Харкові. Про це в ефірі радіо "Накипіло" повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, інформують "Коментарі. Харків".

Яка буде вартість та коли можна залишати автомобіль – читайте за посиланням.

У Харкові збили дитину на пішохідному переході (ФОТО)

Поліція з’ясовує обставини травмування дитини-пішохода у Харкові Водій “Mercedes Vito” на пішохідному переході скоїв наїзд на малолітнього хлопця. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Тракторобудівників надійшло до поліції 14 вересня близько 17:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з дитиною і що загрожує водієві – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися