Які роботи виконують в Харкові восени (ФОТО)

Тривають роботи з підтримання належного санітарного стану територій

Працівники комунальних підприємств у Харкові проводять роботи з ремонту та прибирання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Фахівці КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” наводять лад на дитячих та спортивних майданчиках. За останні пів року бригади відремонтували понад 1,4 тис. елементів на різних об'єктах Харкова. Також комунальники встановили 129 нових урн та пофарбували 300 майданчиків.

У Салтівському районі тривають роботи з підтримання належного санітарного стану територій. Працівники КП “Харківблагоустрій” та СКП “Харківзеленбуд” фарбують елементи благоустрою, формують газони, косять траву, прибирають опале листя та сміття у дворах, парках, на вулицях та прибудинкових ділянках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що кількість учасників та партнерів Kharkiv IT Cluster з початку повномасштабного вторгнення зросла майже вдвічі. 

Виконавчий директор Kharkiv IT Cluster Ольга Шаповал на інвестиційному форумі зазначила, що до вторгнення рф у Харкові працювали 50-55 тис. айтівців, із них після евакуації у квітні 2022 року залишилось 10%. Зараз у Харкові живуть та працюють 20-25 % айтівців, і спостерігається тенденція до повернення фахівців цієї галузі.  За її словами, харківський IT кластер як організація майже удвічі зріс з моменту вторгнення рф в Україну. “Консолідуючись, компанії виживали. Сьогодні з понад 270 учасників та партнерів ми маємо лише один кейс, коли компанія закрила свій бізнес”, - наголосила Ольга Шаповал.  




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися