В магазинах на Харківщині продовжують порушувати закон: що відомо (ФОТО)

Правопорушення викрили у Слобожанській громаді

На Харківщині поліцейські викрили власницю крамниці у нелегальному продажі алкоголю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Правоохоронці вилучили з торгової точки алкогольну продукцію.

Дільничні офіцери поліції відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області викрили правопорушення 23 вересня в ході відпрацювання території Слобожанської територіальної громади Чугуївського району.

Під час проведення перевірки з'ясувалось, що власниця крамниці не має ліцензії на продаж алкогольних напоїв. 

“Щодо порушниці працівники поліції склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині поліцейські вдруге за тиждень притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності - приватний підприємець торгував безакцизним алкоголем

Попри заборону торгівлі алкоголем на території Борівської територіальної громади, приватний підприємець здійснював торгівлю безакцизними алкогольними напоями в одному із магазинів селища Борова. “У ході перевірки працівники поліції вилучили 1288 літрів алкогольної продукції. Вдруге за тиждень працівники СПД № 1 Ізюмського РУП притягнули порушника до адміністративної відповідальності.20 вересня щодо чоловіка складено протокол за ч. 2 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративний матеріал направлений до суду”, - зазначили в поліції області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися