Як у Харкові привітали захисників та захисниць (ФОТО)

Захід провели в безпечному місці

У Харкові 1 жовтня відбувся концерт, присвячений Дню захисників і захисниць України, святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню українського козацтва. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті культури розповіли, що захід провели в безпечному місці. Виступи підготували провідні творчі колективи Харкова.

Серед учасників концерту були Харківський театр народної музики України “Обереги”, ансамбль народного танцю “Свято” Палацу дитячої та юнацької творчості “ІСТОК”, цирковий дует “Візаві” Муніципального центру культури та аматорського мистецтва, шоу-балет “Банзай” Харківського національного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, заслужена артистка України Наталія Шкурко та інші.

У департаменті зазначили, що цей святковий концерт став знаком поваги та подяки всім, хто захищає незалежність, свободу та територіальну цілісність України. “Саме завдяки їхній самовідданості та мужності ми живемо, виховуємо дітей, і в кожному місті, кожному селі нашої країни завжди майорітиме синьо-жовтий прапор”, - наголосили в департаменті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Україні 1 жовтня відзначили День захисників та захисниць України. З нагоди свята в Харкові  вшанували памʼять полеглих героїв на Алеї Слави.

В Харківській міській раді зазначили, що у заході взяли участь директор Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіта Стєрін, представники Збройних Сил України, Національної гвардії України, духовенства, громадських організацій, сімʼї загиблих воїнів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися