Громада на Харківщині закупила техніку для військових (ФОТО)

Техніку передали бійцям 113-ї бригади тероборони

Дергачівська міська рада передала військовим необхідну техніку, повідомляють "Коментарі. Харків".

У міській раді повідомили, що 113 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ відзначила п'яту річницю від дня створення. “Тероборонівці міцно тримають північ Дергачівщини від ворожої навали, тому найкраща вдячність для них – це реальна допомога на підставі запитів командування”, - зазначили у міській раді. .

Дергачівська міська рада передала бійцям 113-ї бригади тероборони:

  • 11 багатофункціональних пристроїв для друку,

  • 10 ноутбуків,

  • 1 плотер,

  • 11 морозильних скринь,

  • 10 кондиціонерів,

  • 10 інфрачервоних обігрівачів.

“Ця техніка була закуплена коштом місцевого бюджету і буде використана військовими для покращення їхнього побуту, зокрема обігріву взимку, та виконання інших важливих завдань. Допомога українським захисникам є найважливішою задачею органів місцевого самоврядування!”, - наголосили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Куп'янському напрямку та на Харківщині в цілому.

Начальник ХОВА зазначив, що на Куп'янському напрямку спостерігається накопичення військ, висування диверсійних груп, окупанти демонструють, що готуються до штурмових дій. За словами Олега Синєгубова, це ті “планові” штурми, які, українські захисники відчувають останні 4-5 місяців по цьому напрямку. “Продовжується бомбардування КАБами, новими бомбами, що називаються “Грім” та інше. Ворог активно це почав використовувати. Також продовжує бити із С-300 по місту Харкову, бити по промисловій зоні, по об’єктах транспортної інфраструктури тощо”, – розповів Олег Синєгубов.

Як регіон готується до ймовірних дій ворога, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися