На Харківщині ворог активно використовує нові бомби: подробиці

Олег Синєгубов: Регіон готовий до будь-яких дій ворожих сил

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію на Куп'янському напрямку та на Харківщині в цілому, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інтерв’ю очільника ХОВА інтернет-виданню “Думка”.

Начальник ХОВА зазначив, що на Куп'янському напрямку спостерігається накопичення військ, висування диверсійних груп, окупанти демонструють, що готуються до штурмових дій.

За словами Олега Синєгубова, це ті “планові” штурми, які, українські захисники відчувають останні 4-5 місяців по цьому напрямку. “Продовжується бомбардування КАБами, новими бомбами, що називаються “Грім” та інше. Ворог активно це почав використовувати. Також продовжує бити із С-300 по місту Харкову, бити по промисловій зоні, по об’єктах транспортної інфраструктури тощо”, – розповів Олег Синєгубов.

Однак, за словами начальника Харківської ОВА, регіон готовий до будь-яких дій ворожих сил.

Обороноздатність Харківської області також обговорювали під час візиту Президента України Володимира Зеленського 3 жовтня. За словами Олега Синєгубова, для Президента пріоритетними є фронтові території. Значна частина візиту очільника країни, була присвячена саме військовим. Володимир Зеленський відвідав передові позиції, вручив державні нагороди. “Також відбулася нарада саме по військовій тематиці, зокрема щодо тих напрямків, які зараз для області є загрозливими – це Куп'янський і Лиманський напрямки. Йшлося в тому числі і про стан виконання завдань із будівництва фортифікаційних споруд”, – уточнив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що російські війська продовжують атакувати дронами прикордонників на Харківщині.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися