Харківській письменник заробив понад 42 тисячі на ЗСУ

Сергій Жадан на ярмарку продавав власні речі

На благодійному ярмарку, продаючи власні речі, Сергій Жадан заробив понад 42 тисячі гривень на потреби ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Суспільне. Культура".

Письменник та музикант Сергій Жадан влаштував благодійний розпродаж своїх речей у співпраці з Харківським літмузеєм. На гаражному розпродажі можна було придбати одяг Сергія Жадана: футболки, штани, джинси, худі, світшоти, декілька шапок і одну пару кедів Converse.

До кожної речі була прикріплена її історія від Жадана. У команді літмузею розповіли, що, окрім одягу, у продажі був біговел, яким спершу користувалась дитина історика Тімоті Снайдера, а згодом — донька Сергія Жадана.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про презентацію книги Сергієм Жаданом у Харкові. Сергій Жадан провів презентацію своєї нової книги "Скрипниківка" у рідному Харкові. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на соцмережі Харківського міського голови Ігора Терехова, що відвідав захід. У рамках свого туру Україною Сергій Жадан не забув заїхати й до рідного Харкова. Презентація проходила в Театрально-концертному центрі, головною метою заходу був збір коштів на потреби ЗСУ.  "Вітаю з презентацією "Скрипниківки" у рідному Харкові, Сергію.", - написав мер Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про тур Сергія Жадана Україною. Сергій Жадан запрошує усіх на презентацію своєї нової книжки "Скрипниківка". На презентаціях письменник продовжить збирати кошти на потреби ЗСУ, як і на всіх своїх заходах і концертах. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на соцмережі Сергія Жадана. В ході туру письменник заїхав і до рідного Харкова. Зустріч з харків'янами відбулася 22 вересня у Театрально-концертному центрі. Презентації книжки проходитимуть до 29 вересня, загалом автор представить її у 18 містах, зокрема в Одесі, Львові, Сумах, Кривому Розі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися