Харків'ян попередили про зміни в роботі транспорту: що відомо

У визначений час курсуватиме тимчасовий автобус №27

У Харкові 11, 12 та 13 жовтня буде припинений рух трамваїв. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух трамваїв буде припинений на вул. Академіка Павлова, на ділянці від вул. Героїв Праці до пров. Салтівського з 9:00 до 16:00.

У Департаменті інфраструктури пояснили, що це пов'язано з ремонтом трамвайної колії.

У цей час трамваї курсуватимуть так:

№16, 16А: розворотне коло "Салтівське" – пр. Тракторобудівників – вул. Героїв Праці – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк";

№27: розворотне коло "Новожанове" – вул. Москалівська – вул. Гольдбергівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – в’їзд Семиградський – вул. Віринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк" – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – пр. Тракторобудівників – розворотне коло "Салтівське".

Також у цей час курсуватиме тимчасовий автобус №27: автостанція "Героїв Праці" – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – вул. Олега Громадського – БК "ХЕМЗ" – вул. Олега Громадського – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – автостанція "Героїв Праці".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові триває підготовка до опалювального сезону. Ігор Терехов запевнив, що все підготовлено, однак дуже багато прийшлось працювати над тим, щоб привести енергетичну і теплову мережу у робочий стан і це зробили.  “Але хочу сказати, що так, дійсно військові попереджають нас, що можуть бути обстріли, що можуть бути певні руйнації, але в нас є декілька планів – план А, план Б для того, щоб провести опалювальний сезон”, - зазначив мер.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися