Про що військові попереджають Ігоря Терехова та харків'ян

У Харкові є кілька планів, щоб провести опалювальний сезон, залежно від воєнної ситуації

У Харкові триває підготовка до опалювального сезону. Харківській міський голова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів про ситуацію в місті, повідомляють "Коментарі. Харків”.

За словами мера міста, станом на 10 жовтня системи теплопостачання Харкова загалом підготовлені до опалювального сезону на 100%. Ігор Терехов запевнив, що все підготовлено, однак дуже багато прийшлось працювати над тим, щоб привести енергетичну і теплову мережу у робочий стан і це зробили. 

“Але хочу сказати, що так, дійсно військові попереджають нас, що можуть бути обстріли, що можуть бути певні руйнації, але в нас є декілька планів – план А, план Б для того, щоб провести опалювальний сезон”, - зазначив мер.

Раніше очільника Харкова розповідав, опалювальний сезон у місті Харкові стартує, як тільки цього вимагатимуть погодні умови. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов на сесії Харківської облради розповів про підготовку регіону до опалювального сезону та дав невтішний прогноз. 

Харківська область готова до опалювального сезону на 99,8%, враховуючи місто Харків.  При цьому, постає чимало викликів. “Враховуючи ту безпекову ситуацію, яка в нас змінюється постійно, в нас є нові виклики. У закритому режимі будемо зараз проводити всі необхідні заходи для того, щоб оперативно на це реагувати. Тому що, по всіх показниках, цей зимовий опалювальний сезон буде для нас дуже важким і значно важчим, ніж минулого року“, – наголосив Олег Синєгубов.

Детальніше про ситуацію в Харківській області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися