У Центральному парку Харкова відбудуться зміни

У Центральному парку змінюють час проведення вечорів для людей у віці 60+

Змінюється час проведення музичних вечорів для людей похилого віку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центрального парку Харкова.

Захід проходитиме з 14:00 до 16:30.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян та мешканців області попереджають про небезпеку

Харківський регіональний центр з гідрометеорології опублікував попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 4 листопада, інформують "Коментарі. Харків".

Вдень 4 листопада по області та місту очікується південно-західний вітер, пориви 15-20 м/с. (I рівень небезпечності, жовтий).

Російські війська завдали ударів по Харкову: де сталися "прильоти"

У ніч з 2 на 3 листопада, близько опівночі та першої години ночі, окупанти здійснили серію ударів шахедами по місту Харкову. Удари були зокрема по Шевченківському, Основ'янському району та передмісті Харкова. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Інформації про травмованих або загиблих осіб немає. Удари були по цивільній інфраструктурі, зокрема, по житловим будинкам. Під час одного з таких ударів зайнялася станція технічного обслуговування та двоповерхова нежитлова будівля, яка знаходилася поряд.

Всі ці дрони були запущені з прилеглої до Харківської області території РФ. Відео та фото прильотів – дивіться за посиланням.

У Харкові обвалилася стіна коледжу (ФОТО)

Внаслідок прильоту дрона у Харкові значно постраждала будівля коледжу. Під час розбору завалів, щоб попередити нещасні випадки, рятувальники контрольовано здійснили обвал стіни навчального закладу.

Фото обвалу – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися