У Харкові обвалилася стіна коледжу (ФОТО)

Рятувальники контрольовано обвалили стіну

Внаслідок прильоту дрона у Харкові значно постраждала будівля коледжу. Під час розбору завалів, щоб попередити нещасні випадки, рятувальники контрольовано здійснили обвал стіни навчального закладу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Енергетики відновлюють електропостачання після атаки "шахедів" у Харкові

Фахівці Північного та Південного районів електричних мереж АТ "Харківобленерго" відновлюють мережу після пошкоджень внаслідок нічної атаки ворожих безпілотників. Через влучання на півдні Харкова без світла залишилися понад 150 абонентів, на півночі знеструмлено три домоволодіння. Про це повідомила речниця АТ "Харківобленерго" Марина Шевченко, інформують "Коментарі. Харків".

Усіх споживачів планується заживити до 15:00.

Крім того, мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що внаслідок нічних ворожих атак серйозно постраждала будівля одного з навчальних закладів міста. Зараз знімають контактну мережу, аби працівники ДСНС мали змогу розібрати завали зсередини. Рух трамваю №27 на цій ділянці, відповідно, на деякий час зупинений.

Російські війська завдали ударів по Харкову: де сталися "прильоти"

У ніч з 2 на 3 листопада, близько опівночі та першої години ночі, окупанти здійснили серію ударів шахедами по місту Харкову. Удари були зокрема по Шевченківському, Основ'янському району та передмісті Харкова. Про це повідомив речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, інформують "Коментарі. Харків".

Всього було близько десяти влучань. Всі ці дрони були запущені з прилеглої до Харківської області території РФ. Відео та фото прильотів – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися