На Харківщині проводять рейди: що на особливому контролі (ФОТО)

Особливу увагу спеціалісти приділили наявності безпечних умов для дітей

У неділю, 26 жовтня, у з метою запобігання виникненню пожеж та надзвичайних ситуацій через порушення правил пожежної безпеки у побуті провели профілактичні рейди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Південної міської територіальної громади. 

Заходи проводили представники Служби у справах дітей, відділу запобігання надзвичайних ситуацій  Харківського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області та поліцейський офіцер громади.

Спеціалісти відвідали оселі:

  • громадян, що належать до вразливих категорій  – багатодітні родини

  • громадян, що опинилися у складних життєвих обставинах,

  • внутрішньо переміщених сімей,

  • одиноких пристарілих громадян.

Родинам нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

В ході проведення рейдів спеціалісти обстежили наявність безпечних умов для дітей, перевірили стан печей в будинках, надали рекомендації щодо покращення протипожежного захисту помешкань.

У сім’ях, де проживають діти, фахівці провели інформаційні бесіди щодо належного догляду за дітьми та дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Батькам наголосили про їх безпосередню відповідальність відносно залишення дітей самих вдома, надали інформаційно-роз’яснювальні листівки та пам’ятки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області родинам військовослужбовців надають первинне консультування, інформування та психологічну допомогу.

Спеціалісти відвідали родини військовослужбовців, які беруть безпосередню участь у здійсненні заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися