У Харкові обладнують метрошколу: чим допомагають благодійники

У метрошколі Харкова оснащують кабінети

В рамках гуманітарної допомоги Європейського Союзу благодійний фонд "Finn Church Aid" покращив умови перебування дітей у метрошколі в Немишлянському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, навчальне приміщення обладнали холодильником,  кулером для води, акумуляторним LED-прожектором, бактерицидним рециркулятором, сенсорним дезінфектором для рук.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові ставсяскандал між мешканцем будинку та компанією, що сиділа біля під’їзду

Чоловік спочатку вистрілив в групу людей, другим пострілом поцілив в ногу дівчині. Постраждала отримала легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

10 вересня до Харківського районного управління поліції № 3 надійшло повідомлення про конфлікт між мешканцем будинку та компанією молоді, яка сиділа біля підʼїзду. В ході словесної сварки чоловік дістав помпову рушницю та зробив кілька пострілів з вікна квартири на першому поверсі в бік молодих людей. Другий постріл потрапив в ногу дівчині. Що буде сусіду, який вирішив так розібратися з компанією, – читайте за посиланням.

Під Харковом будують велике укриття, здатне витримати пряме влучання ракети С-300

Начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив, що у Коротичі Пісочинської громади фактично будують школу під землею, де зможуть навчатися діти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

"Створюємо на Харківщині безпечне освітнє середовище. Захисна споруда в Коротичі здатна одночасно вмістити приблизно 500 людей, що відповідає кількості учнів та педагогів, які перебувають у місцевій загальноосвітній школі. Крім того, під час тривог це укриття буде здатне вмістити людей із сусіднього дитсадка, офісів та інших закладів", – розповів начальник Харківської ОВА.

Подробиці будівництва, фото та відео – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися