Одне з компідприємств Харкова готується до посиленого режиму та запрошує на роботу

Восени підприємство планує вивезти понад 96 тис. куб. м листя

З 1 по 8 листопада КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” вивезло 51,6 тис. куб. м побутових відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві уточнили, що було вивезено 43,7 тис. куб. м ТПВ та 7,9 тис. куб. м великогабаритних відходів.

За словами директора КП “КВПВ” Олексія Артикуленка, в листопаді обсяги сміття, яке вивозить підприємство, зросли за рахунок збору опалого листя та частково - побутових відходів.

За його словами, восени підприємство планує вивезти понад 96 тис. куб. м листя. Підприємство готове до роботи в посиленому режимі. “Хочу також подякувати харків'янам за своєчасну оплату послуг та допомогу, яку вони нам надають у боротьбі з порушниками Правил благоустрою міста Харкова”, - зазначив Олексій Артикуленко.

У Харківській міській раді нагадали, що в КВПВ є вакансії водіїв автотранспортних засобів з вивезення побутових відходів, самоскидів з краном-маніпулятором, телескопічного навантажувача та трактора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що до КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” з січня по жовтень поточного року надійшло 6,9 тис. звернень від харків'ян.

Серед іншого містяни цікавляться можливістю переміщення контейнерів, облаштування контейнерних майданчиків та встановлення контейнерів-бункерів для збирання великогабаритних відходів.

Звернення юридичних осіб найчастіше пов'язані з укладанням договорів про надання послуг з поводження з побутовими відходами, узгодженням їх умов, орендою контейнерів та коригуванням графіка вивезення ТПВ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися