Російській війська пошкодили газопроводи на Харківщині: що відомо

Де у Харківській області відновлюють постачання газу після ворожих обстрілів

У Харківській області газовики локалізували вісім аварійних ситуацій на газопроводах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмережі”.

Спеціалісти філії локалізували вісім аварійних ситуацій на газорозподільних мережах низького тиску, що стались внаслідок обстрілу військами рф житлових будинків Харківської області. 

Аварійні роботи були проведені у Харківському та Куп’янському районах області.

“У трьох випадках локалізувати наслідки обстрілів комунікацій вдалось без припинення газопостачання у домівки. У частини споживачів припинено розподіл газу через руйнування ворогом осель мешканців області”, - повідомили у філії.

А у Старосалтівській селищній раді повідомили, що фахівці з газопостачання завершують відновлення газової інфраструктури в п’ятиповерхівках селища Старий Салтів Харківської області.

За півтора року війни, газовики щодня працюють в громадах Харківської області, повертаючи в домівки енергоносії, необхідні для життя.

Протягом останніх двох днів, природний газ вже отримали дві багатоповерхівки по вулиці Світла, 49 та 51. Відновлення газопостачання стало можливим лише після того, як фахівці здійснили ремонт на пошкоджених мережах та комунікаціях житлових будинків. 

Пуск газу було виконано згідно з правилами безпеки систем газопостачання, затверджених наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, куди звертатися жителям Харкова та області, якщо у квартирі чи будинку зламався газовий прилад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися