На Харківщині завтра діятимуть графіки відключення світла

Світла не буде від двох до восьми годин

У Харківській області завтра виконуватимуть ремонтні роботи на електромережах, через що тимчасово обмежать електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” інформує, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Світла не буде з 09:00 до 17:00, з 09:00 до 11:00, з 09:30 до 16:00, з 13:00 до 17:00, за адресами, які вказані за посиланням.

Про планове відключення електроенергії повідомили у Балаклійській міській раді. “У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади завтра, 06 грудня, з 10:00 до 16:00 буде відключення електропостачання у сел. Нафтовиків, вул. Заміська та вул. Новозаміська”, - повідомили у міськраді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ПАТ "Укрнафтобуріння" зупинило видобуток на одному з найбільших родовищ України у Богодухівському районі. 

Щодо припинення газопостачання в одне із сіл Богодухівського району у Харківській філії “Газмережі” повідомили, що отримали повідомлення про призупинення роботи одного з обʼєктів приватної газовидобувної компанії. “У звʼязку з цим тимчасово залишились без газопостачання близько 100 споживачів села Китченківка Богодухівського району”, - зазначили у філії.

Згодом у компанії розповіли, що у селі Китченківка Богодухівського району розпочалось відновлення газопостачання. Роботи з пуску газу продовжили у неділю 3 грудня.

Детальніше про ситуацію з газом читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися