Чому у Харківській області припинили постачання газу

У Харківській області почали роботи з відновлення постачання газу

ПАТ "Укрнафтобуріння" зупинило видобуток на одному з найбільших родовищ України у Богодухівському районі. Відповідний наказ ПАТ “Видобувна компанія “Укрнафтобуріння” розмістив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Олексій Кучеренко, повідомляють “Коментарі. Харків”.

Щодо припинення газопостачання в одне із сіл Богодухівського району у Харківській філії “Газмережі” повідомили, що отримали повідомлення про призупинення роботи одного з обʼєктів приватної газовидобувної компанії.

“У звʼязку з цим тимчасово залишились без газопостачання близько 100 споживачів села Китченківка Богодухівського району”, - зазначили у філії.

Згодом у компанії розповіли, що у селі Китченківка Богодухівського району розпочалось відновлення газопостачання.

Роботи з пуску газу продовжаться завтра, у неділю 3 грудня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області газовики локалізували вісім аварійних ситуацій на газопроводах.

Спеціалісти філії локалізували вісім аварійних ситуацій на газорозподільних мережах низького тиску, що стались внаслідок обстрілу військами рф житлових будинків Харківської області.  Аварійні роботи були проведені у Харківському та Куп’янському районах області.

“У трьох випадках локалізувати наслідки обстрілів комунікацій вдалось без припинення газопостачання у домівки. У частини споживачів припинено розподіл газу через руйнування ворогом осель мешканців області”, - повідомили у філії. А у Старосалтівській селищній раді повідомили, що фахівці з газопостачання завершують відновлення газової інфраструктури в п’ятиповерхівках селища Старий Салтів Харківської області.




Джерело: https://t.me/khgas_naftogaz
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися