У Харкові відбулося урочисте відкриття: що показуватимуть під час війни

Більше ста картин художників зі всієї України представлені на виставці у Харкові

Харківський міський голова Ігор Терехов 18 грудня взяв участь у відкритті виставки картин українських художників, яка проходитиме в Будинку художника. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер подякував митцям за те, що вони, незважаючи на війну, залишаються в Харкові, і привітав з прийдешніми святами.

"Наші славні воїни захищають не лише наш народ та нашу країну - війна йде за культуру, за духовні цінності. Дякую вам за те, що працюєте не покладаючи рук і гідно виконуєте свою місію. Сьогодні ваша робота дуже багато важить для людей", - зазначив мер.

На виставці представлені картини більше ста художників з Харкова та області, Києва, Дніпра, Одеси та інших міст.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Генерал Сирський назвав, куди підуть росіяни, якщо прорвуть оборону на трьох напрямках

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що на трьох основних напрямках ситуація складна, та назвав основні цілі російської армії, інформують "Коментарі. Харків".

"Бахмутський напрямок залишається надзвичайно важливим для російських загарбників. На ньому вони зосереджують основні зусилля і для ведення штурмових дій застосовують найбільш боєздатні підрозділи десантних військ, морську піхоту та сформовані з колишніх злочинців підрозділи "шторм z" та "шторм v".

Мета ворога на цьому напрямку зрозуміла – це наступ на населений пункт Часів Яр, потім на Костянтинівку, Дружківку, Славянськ, Краматорськ з подальшим виходом на кордони Донецької області", – повідомив генерал Сирський.

Що стосується Лиманського напрямку, то Олександр Сирський зазначив, що тут російські окупаційні війська перейшли до постійних атак позицій наших військ в напрямках Макіївки та Тернів. Ведуться бойові дії на Сіверському напрямку. Окупанти активно використовують техніку під час проведення штурмів, яку постійно знищують українські захисники.

Що робиться на Куп’янському напрямку – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися