Підроблені документи на Харківщині: скільки коштує “послуга”

Водій автомобіля зізнався, що придбав підроблений документ у знайомого

У патрульній поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці виявили посвідчення водія з ознаками підробки, пишуть "Коментарі. Харків".

Днями на стаціонарному посту патрульні зупинили автомобіль ВАЗ для перевірки. Водій надав для перевірки посвідчення водія, яке мало ознаки підробки, а саме: відсутні необхідні захисні елементи та не друкарський тип нанесення шрифтів. Перевіривши по наявних базах даних виявилось, що посвідчення водія належить іншій особі.

“Кермувальник зізнався, що придбав підроблений документ у знайомого за 11 тисяч гривень. Для встановлення всіх обставин патрульні  викликали на місце слідчо-оперативну групу”, - повідомили у патрульній поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські розшукали дівчину - вона після сварки з батьками втекла з дому. 

У поліції розповіли, що працівники ювенальної превенції протягом години розшукали зниклу дівчину. Також зазначили, що жодних протиправних дій щодо підлітка скоєно не було. Щодо пригоди у поліції розповіли, що 23 грудня близько 17:20 до чергової частини відділення поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 1 надійшло повідомлення про зникнення 17-річної дівчини.

Її мати повідомила, що вранці після сварки донька самовільно залишила оселю та разом зі своїм хлопцем поїхала до кінотеатру, що розташований в одному із торговельних центрів міста. Обидва підлітки на телефонні дзвінки не відповідають. Поліцейські сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 оперативно розшукали зниклу. Дівчина гуляла по торговельному центру з друзями. Її доставили додому та передали батькам.

Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися