В одному з районів Харкова відновлюють пошкоджені будинки (ФОТО)

Минулого тижня відновлювальні роботи почалися ще в одній багатоповерхівці

У Салтівському районі відбудовують житлові будинки, які були пошкоджені внаслідок обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді розповіли, що минулого тижня відновлювальні роботи почалися ще в одній багатоповерхівці. У квітні 2022 року у цей будинок влучив ворожий снаряд, зруйнувавши три поверхи сходових маршів та одну квартиру. Зараз фахівці демонтують пошкоджені елементи для подальшого відновлення об'єкта.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що бригади комплексу “Харківводовідведення” КП “Харківводоканал” інтенсивними темпами продовжують відновлювально-ремонтні заходи на ділянці каналізаційного колектора діаметром 400 мм та глибиною залягання 6 метрів у Новобаварському районі. 

Про це розповів 5 січня начальник районної експлуатаційної дільниці Дмитро Мурза, із запланованої ділянки до перекладання протяжністю 45 метрів уже проведено заміну половини наміченого відрізка. За словами спеціаліста, перш ніж приступити до роботи, у тому числі зі встановлення  оглядового колодязя, проводиться налагодження паралельного перекачування стоків, аби не створювати жодного дискомфорту харків'янам у цей складний час. 

“Цей самопливний колектор є важливим об'єктом критичної інфраструктури та забезпечує водовідведення селища Пісочин, Солоницівської промзони та більшої частини Новобаварського району”, - розповів Дмитро Мурза. 

Детальніше про особливості проведення ремонтних робіт, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися