В одному з районів Харкова тривають масштабні ремонтні роботи (ФОТО)

У Харкові ремонтують каналізаційний колектор

Бригади комплексу “Харківводовідведення” КП “Харківводоканал” інтенсивними темпами продовжують відновлювально-ремонтні заходи на ділянці каналізаційного колектора діаметром 400 мм та глибиною залягання 6 метрів у Новобаварському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Про це розповів 5 січня начальник районної експлуатаційної дільниці Дмитро Мурза, із запланованої ділянки до перекладання протяжністю 45 метрів уже проведено заміну половини наміченого відрізка.

За словами спеціаліста, перш ніж приступити до роботи, у тому числі зі встановлення  оглядового колодязя, проводиться налагодження паралельного перекачування стоків, аби не створювати жодного дискомфорту харків'янам у цей складний час.

“Цей самопливний колектор є важливим об'єктом критичної інфраструктури та забезпечує водовідведення селища Пісочин, Солоницівської промзони та більшої частини Новобаварського району. Нагадаю, що минулого року тут уже здійснили заміну ділянки технічно зношеного колектора довжиною 120 метрів”, - розповів Дмитро Мурза.

Він уточнив, що працівники ведуть роботи в посиленому режимі, ремонтні бригади забезпечені всім необхідним - високоякісними поліетиленовими трубами, які не піддаються ерозії, спецтехнікою та обладнанням, а тому впораються у встановлений термін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосив тендер на послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень на 2024 рік на загальну суму 27 млн грн.

Детальніше про проведення тендерів у Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися