На Харківщині пенсіонеру повернули цінні речі та гроші

В його сумці лежали телефон, кредитки, пенсійне посвідчення, гроші

Літній житель Ізюму втратив на одній з вулиць міста свою сумку. В неї була маса цінних речей: телефон, кредитки, пенсійне посвідчення, гроші, пишуть "Обрії Ізюмщини".

Але, сумку та цінні речі повернули. Їх знайшли три підлітка, які гуляли в цьому ж районі. Вони повернули все в цілості пенсіонеру.

“Сталося так, що мій чоловік Василь Володимирович втратив телефон. Дуже переживав, адже втрата мобільного - це свого роду втрата зв'язку з світом. До того ж, в чохлі, в якому була мобілка, залишилися кредитні картки, пенсійне та гроші. Думав, доведеться все починати з нуля. І яке ж було здивування, коли наступного дня надійшов дзвінок. Хлопці повідомили, куди слід звернутися, щоб забрати свої речі", - сказала дружина пенсіонера.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 20 травня, у Харкові на проспекті Перемоги небайдужі перехожі звернули увагу на дитину, яка гуляла босоніж і без батьків.
В управлінні ювенальної превенції ГУНП в Харківській області розповіли, що дворічний малюк не розмовляє і, можливо, має проблеми зі слухом. Зазначається, що коли малюка знайшли медики, він був босоніж, в памперсі та футболці.
Правоохоронці розшукали 31-річну горе-матір та склали на нього адмінпротокол за статтею 184 КУпАП ("невиконання обов'язків по вихованню дітей"). Самого маленького "мандрівника" направили на обстеження в лікарню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися