У Харківській області учні одного села підуть восени в оновлену школу (фото)

Ремонтні роботи у будівлі проводили протягом багатьох років

До початку навчального сезону в Пархомівці Краснокутського району все готово. Про це розповіла директор Пархомівської ЗОШ Світлана Москаленко.

Директор школи додала, що різні ремонтні роботи у будівлі проводили протягом багатьох років.

“У нас перманентний ремонт: у 2009 – 2010 роках у нас була заміна вікон, дверей, системи опалення, потім у нас поставили водоочищення і водопідготовку. У 2013 – 2014 роках зроблений частковий косметичний ремонт. А в цьому році вже робиться сучасний ремонт, капітальний", – зазначила Москаленко.

За час ремонту в школі переробили дах, утеплили дах і фасад, замінили підлогу, обштукатурити стіни, на другому поверсі стіни пофарбували та в деяких класах встановили меблі. Зараз ведуться оздоблювальні роботи в спортзалі, на 1-му поверсі, а також доброустрій території.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська міська рада та наближені до його голові Геннадію Кернесу фірми будують і ремонтують шкільні стадіони неабияк завищеними цінами.
Так обладнаний спортмайданчик школи № 194 на вул. Плеханівській ремонтує ТОВ "БК" Дизайн-Плюс". Вартість робіт тут становить 11,5 мільйонів грн, що істотно дорожче, ніж в інших куточках України, пише Bihus.info.
Видання наводить приклад, що стандартний майданчик для гри в мініфутбол збираються побудувати за 2,726 мільйона грн. При цьому середня ціна по Україні вдвічі менше - 1,3 - 1,8 мільйона грн. Є одне виключення в Київській області, але там у вартість включено освітлення та доброустрій.



инкогнито

10 лютого 2024, 18:38

там еше есть тренировки по футболу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися