У Харкові в Саржиному Яру почав працювати "Мамин дім" (відео)

Біля зони відпочинку хочуть розмістити паркування

У Харкові В Саржиному Яру кладуть нові велодоріжки та збираються зробити паркування, відкрили новий санвузол і "Мамин дім". Останній поки що в тестовому режимі, розповів заступник директора Департаменту комунального господарства Харківської міськради Євген Пасенов

У "Маминому будинку" тепер можна переповити, помити та погодувати немовлят.

Крім того, в Саржиному Яру відкрили третій туалет для людей з інвалідністю. Біля зони відпочинку хочуть розмістити паркування, щоб розв'язати проблему з браком місць для машин.

"Зараз, на першому етапі, будується "зелене паркування" на вул. Отакара Яроша на 50 паркомісць. Ще в планах - побудувати майданчик для паркування на пр. Науки, яка вміщатиме близько 100 паркомісць. Поки що це на стадії проєктування. У цьому році її не побудують, але в найближчому майбутньому ми доповнимо Саржин Яр паркомісцями", - розповів заступник директора департаменту.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харків вдвічі переплатив за металеві крісла для Саржиного Яру. На території парку встановили 100 крісел Lystok Lounge chair за ціною 6650 гривень за штуку. Діаметр кожного виробу — 80 сантиметрів, висота — 40, вага — 7,7 кілограма. Вартість робіт по їх монтажу склала 52 тисячі гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися