З висоти пташиного польоту: в мережі показали, як виглядає оновлений парк Перемоги (Відео)

Поки комунальники оновили лише центральну алею

У Харкові продовжують реконструювати парк Перемоги. Центральну алею парку, розташованого на Салтівці, відкрили в День міста, 23 серпня. На Youtube-каналі Air Production розмістили ролик, який показує популярне місце відпочинку харків'ян в денний і вечірній час.

Судячи з відеозапису, поки що комунальники оновили лише центральну алею. Вона складається з двох паралельних доріжок, а посередині розташована зелена зона і фонтан з боку проспекту Тракторобудівників. На алеї замінили асфальтне покриття, встановили нові лавочки, змонтували нову систему зливової каналізації і поливу газонів, оновили клумби.


У майбутньому в парку Перемоги планується доробити вело- і бігові доріжки, місця для відпочинку, капітально відремонтувати фонтан. Також парк хочуть забезпечити Wi-Fi-покриттям і встановити акустичну систему.

Варто зазначити, що більша частина парку поки що обгороджена парканом, реконструкція проходитиме поетапно, як у випадку з садом Шевченка.

Читайте також: Департамент комунального господарства Харківської міськради оприлюднив тендер на капітальний ремонт парку по вул. Плеханівській, 77, біля ДК "Металіст".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися