У Харкові театр опери та балету знову приймає глядачів, але не всіх

Глядачам театру опери та балету потрібно заздалегідь подбати про квитки

З 30 жовтня Харківський театр опери та балету ім. М. В. Лисенка знову приймає глядачів. Про це вони повідомили у себе на сайті.

Відзначається, що обмеження спало згідно з протоколом №32 позачергового засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області.

"Від 30 жовтня, за умови дотримання всіх санітарних та протиепідемічних норм закладам культури дозволяється приймати відвідувачів! Щоправда, вам заздалегідь доведеться потурбуватися про квитки – зали мають бути заповнені лише на п’ятдесят відсотків, і далеко не всі бажаючі зможуть потрапити на улюблені вистави та прем’єри. Але головне, що вимушена розлука артистів і глядачів нарешті закінчилася, і одразу або трошки згодом ви обов’язково побачите те, що оберете в нашому репертуарі. Чекаємо вас вже найближчої п’ятниці – і, на відміну від недавньої, "чорної", вона буде абсолютно світлою! ", - відзначили в повідомленні.

Театр опери та балету ім. М. В. Лисенка знаходиться на Сумській вулиці, 25. Для тих хто не знає, як він виглядає нижче можете зорієнтуватися.

YlkEO-IX0p0am-dAzYnkd2PlY.jpg

Нагадаємо, за минулу добу в Харківській області лабораторно підтвердили 883 нових випадків коронавірусної інфекції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися