Пожежа в приватному будинку: у Харківській області рятувальники знайшли тіла батька і сина

На Харківщині рятувальники гасили пожежу в одному з приватних будинків

20 лютого о 05:50 на лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку за адресою: селище Максимівка, вулиця Харківська, 34. Про це повідомили у відділі комунікацій ДСНС в Харківській області.

Зазначається, що на момент прибуття рятувальників вогонь охопив дерев'яну веранду та частково конструкції даху житлового будинку. Площа пожежі склала близько 15 квадратних метрів. У кімнаті будинку співробітники ДСНС виявили тіла двох чоловіків: батька 1949 року народження та його сина 1978 року народження.

"Рятувальники повністю загасили пожежу о 06:54. Передбачувана причина пожежі - необережне поводження з вогнем", - зазначили рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Слобідському районі Харкова ледь не згоріла техніка одного з комунальних підприємств міста. Займання сталося в автомобільному боксі ділянки технічного обслуговування КП "Шляхрембуд" на Кульчицького, 9. Коли пожежники приїхали нам місце виклику, вогнем було охоплено побутове приміщення на площі 12 квадратних метрів. Крім того, на площі близько 80 квадратних метрів частково горіла і покрівля боксу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися