Заледеніння на Харківщині: скільки осіб госпіталізовано

З травмами різного ступеня важкості у швидку звернулися майже 100 осіб

За минулу добу, 13 грудня, після загострення ожеледиці в Харківській області, у швидку звернулися 87 осіб. Про це розповів керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта, пише Newsroom.

"За добу у швидку допомогу звернулися 87 осіб зі скаргами на травми, отримані через ожеледицю. З них 77 - госпіталізували. Найчастіше медики реєструють переломи гомілок і променевої гості, розтягнення зв'язок і удари", - зазначив Віктор Забашта.

Він додав, що така кількість звернень за добу з характерними травмами значно вище середнього показника і безпосередньо пов'язано з погодою.

Нагадаємо, в Харківській області через ожеледицю оголосили жовтий рівень небезпеки. Водіям рекомендували дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Ожеледь перетворив Харків у величезний каток. Водії стали частіше потрапляти в ДТП, а пішоходи почали знаходити різні способи переміщення по місту. Відповідні відео користувачі опублікували в соцмережах. Так, наприклад, житель Харкова вранці, 13 грудня, надів ковзани та покатався по Московському проспекту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися