У Харківській області витратять кілька мільйонів на систему постачання кисню до лікарні

Мають прокласти понад 250 метрів киснепровода

КНП "Первомайська центральна районна лікарня" буде ремонтувати та додавати нові системи газопостачання - киснепровід. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на систему закупівель "Прозорро".

Медустанову уклало угоду з ФОП Тельний Сергій Петрович з прокладання киснепроводу за ціною 3,997 млн. Грн.

Йдеться про капітальний ремонт внутрішніх мереж системи лікувального газопостачання (киснепровід). Крім того, в лікарню хочуть прокласти 254 м киснепроводу і провести електромонтажні роботи.

Систему купили без відкритих торів в рамках боротьби проти пандемії COVID-19.

У ХАЦ додають, що раніше КНП "Міська багатопрофільна лікарня № 18" підписала договір з ІМВК Кріотехніка з приводу реконструкції системи киснепостачання вартістю 528,2 тис. Грн. Тоді довжина траси була 110 м.

Нагадаємо, Харківська обласна дитяча інфекційна клінічна лікарня уклала угоду з ТОВ "Медсервісгруп" про покупку апаратів штучної вентиляції легенів V8600 вартістю 12,768 млн грн. Дитяча інфекційку збирається купити 16 апаратів штучної вентиляції легенів американського виробництва. Вартість кожного апарату становить 798 тис. Грн. з ПДВ.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, У Харківський обласний центр служби крові коштом субвенції з державного антикоронавірусної програми придбали імуноферментний апарат за 1,5 млн грн. Нове обладнання, крім наявності вірусу в крові, може показати рівень антитіл класу G (IgG) і М (IgM). Швидкість результатів складає близько 100 на годину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися